AMV

AMV staat voor Algemene Muzikale Vorming. Wilt u uw kind kennis laten maken met muziek Dan zijn deze lessen wellicht een goed begin.

Op een speelse manier maakt uw kind kennis met verschillende muzikale activiteiten. Uw kind leert blokfluit spelen, er worden ritmische oefeningen gedaan met behulp van percussie instrumenten en bodysounds. Maar er wordt ook gezongen, luisteropdrachten gemaakt en misschien schuilt er in uw kind wel een heuse componist!

AMV1
Een geschikte leeftijd om met de  lessen te beginnen is vanaf 8 jaar. Een groep bestaat uit max. 9 leerlingen. De lessen worden gegeven in blokken van 10 lessen, u betaalt hier 75 euro voor. Dit is exclusief de aanschaf van een lesboek en een blokfluit. Bij voldoende aan-meldingen kan er een vervolg cursus worden aangeboden.

De lessen worden gegeven op de basisschool van uw kind en dat heeft als voordeel dat u uw kind niet extra heen en weer hoeft te brengen voor muziekles. Wellicht scheelt het u ook een middag buitenschoolse opvang. Scholen die deze lessen aanbieden zijn:

AMV2

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u bellen of e-mailen naar:

Muziek Educatie Enkhuizen
Janneke de Rooij
Kruislaan 9
1601 PJ Enkhuizen
 
06-51001456
jannekederooij@muziekeducatie-enkhuizen.nl